Betalingsbetingelser og personvern

 Little Climby. Orgnr. 914 119 316,

Avtalen

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer (produkter) fra www.littleclimby.com til forbrukere. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. For å kunne handle på www.littleclimby.com må du ha fylt 18 år.  

Parter 

Selger er: Little Climby AS, Fidjeåsen 88 , 4639 i  Kristiansand registrert i Brønnøysund-registeret med org.nr: 914 119 316, Telefon nummer: 94287698, E-post: vibeke@littleclimby.com  og blir i det følgende benevnt & “vi” & “eller” & “oss”

Kjøper er: den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt «du», «deg», «din» eller «ditt».

Du må ha fylt 18 år for å handle på www.Littleclimby.com

PRODUKTINFORMASJON

Hos littleclimby.com er alle priser på våre produkter oppgitt i NOK. Ved siste utsjekking før betalingen fremkommer totalkostnaden som da inkluderer alle utgifter og fraktkostnader. Vi bruker de mest kjente betalingsløsningene.

BESTILLINGS- OG AVTALEPROSESS.

 Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server (datamaskin). Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett, se nedenfor. Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen. Avvik mellom din bestilling og ordrebekreftelsen anses som et nytt tilbud fra oss, som du kan akseptere eller takke nei til. Du har likevel rett til å gjøre gjeldende din opprinnelige bestilling så fremt denne er i samsvar med det vi har tilbudt. 

 

OPPLYSNINGER GITT I NETTBUTIKKEN /UTSOLGTE VARER

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Tilbud gjelder så lenge lageret rekker eller innenfor spesifisert tilbudsperiode. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen. Videre tas det forbehold om kansellering av ordrer beregnet for videresalg. Vi forbeholder oss også retten til å endre leveringsmetode for ordre ved behov.

Dette innebærer at opplysninger knyttet til din ordre vil deles med valgt leverandør. 

 

PRIS OG BETALING

Alle priser er inkludert merverdiavgift.

Totalkostnaden for kjøpet vil frem komme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, emballasje m.m. Opplysninger om de totale kostnadene kjøperen skal betale, vises i handlekurven før bestilling er gjennomført .Vi forbeholder oss retten til å forandre priser på produkter som er i kampanjer o.l. Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt som ikke skyldes feil (se nedenfor) får ikke tilbakevirkende kraft.

Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra Little Climby sin side, i annonser o.l. og/eller i nettbutikken som er større enn 15% av normal utsalgspris, kan Little Climby ensidig endre, slette eller avvise ordre. Dette gjelder selv om kunde har mottatt ordrebekreftelse eller lignende. Slike feil må imidlertid korrigeres i løpet av rimelig tid etter at feilen er oppdaget

Fraktkostander legges til ved utsjekk. 

BETALING MED KORT/FAKTURA

Vi tilbyr flere ulike betalingsløsninger for våre kunder. Nå i oppstarten kan du velge å betale med kort, vipps. Klarna kommer.

For å gjøre handel over internett enda sikrere, har kortselskapene laget løsningene Verified by Visa og Mastercard SecureCode. Du betaler med ditt kort på samme måte som i dag, men hvis banken din bruker disse løsningene, vil du få beskjed Vi tilbyr flere ulike betalingsløsninger for våre kunder.om å taste inn ditt passord og engangskode for å få gjennomført betalingen.(bankid) Siden hvor du taster inn passordet ditt har som regel logoen til banken din. Denne kommunikasjonen går gjennom banken din, og nettbutikken kan ikke se passordet eller koden du taster inn. 

For informasjon om tilbakebetaling, punkt  om angrerett. 

 

ORDREBEKREFTELSE

Når vi i Little Climby har mottatt kjøpers bestilling, sender vi automatisk en ordrebekreftelse til kjøperen på e-mail. Det anbefales at kjøperen kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til antall, varetype, pris osv. Er det ikke samsvar mellom bestillingen  og ordrebekreftelsen, ta omgående kontakt med kundeservice@littleclimby.com Om du ikke har mottatt ordrebekreftelse, sjekk om mailen kan ha havnet i spam-mail. Hvis ordrebekreftelse ikke er mottatt, kontakt vår kundeservice på  kundeservice@littleclimby.co

 

LEVERING OG FRAKT

Alle våre produkter sendes med Posten og Bring - Pakke i postkassen (1-4 dager)  En del av fraktkostnadene vil belastes kunde (det som kommer frem ved utsjekk) resten overtar vi. 

Pakken leveres direkte i postkassen. Dersom pakken er for stor for din postkasse vil pakken sendes til nærmeste postkontor. Estimert leveringstid er 1-3 virkedager, men avhenger av din adresse. Pakker som skal til Nord Norge, kan ta noe lengere tid. Pakken kan ikke spores.

Bestiller du før kl. 12.00 blir ordren pakket og sendt samme dag. I motsatt fall blir pakken sendt påfølgende virkedag. Har du valgt en annen leveringsmetode enn “i postkassen” vil den leveringstiden gjelde. 

*Vi sender ikke til Svalbard

*Vi sender ikke til utlandet

Har du ikke mottatt pakken din innen 5 virkedager, ta kontakt med oss per epost på kundeservice@littleclimby.com

 

PERSONVERN

Little Climby  er ansvarlig for de personopplysningene du som kunde gir til oss. Denne informasjonen blir brukt for å gi deg best mulig service og for å gi deg gode tilbud fra oss.

Når du handler hos www.littleclimby.com vil du legge igjen personlig informasjon som navn, adresse, epost og telefonnummer, disse personlige opplysningene blir kun brukt til sending/frakt til personer som handler i nettbutikken. Du kan når som helst kontakte littleclimby.com og få dine brukerdata totalt slettet. Vi vil aldri dele dine brukeropplysninger til andre virksomheter eller personer. Du kan stole på at dine brukerdata er trygge hos oss. 

Henvendelser om dine personopplysninger kan rettes til  kundeservice via epost til kundeservice@littleclimby.com

REKLAMASJON PÅ VARER

Vi i Little Climby ønsker vi at du som kunde skal være 100% fornøyd. Om du er  uheldig og skulle motta et defekt eller skadet produkt, eller om produktet ikke fyller din forventing, er det bare å  ta kontakt med oss på kundeservice@littleclimby.com. så finner vi en løsning så rask som mulig

Dersom en vare har feil eller mangler kan du enten kreve omlevering, prisavslag eller heving av kjøpet i henhold til Forbrukerkjøpsloven. Reklamasjonsfristen er normalt 2 år etter at du mottok varen. Dersom varen er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år utvides reklamasjonsfristen til 5 år. For å kunne gjøre en mangel gjeldende må vi få beskjed i rimelig tid etter at du oppdaget eller burde ha oppdaget feilen. Du har alltid reklamert tidsnok dersom det skjer innen 2 mnd fra mangelen ble oppdaget eller burde blitt oppdaget. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om Forbrukerkjøp. 

Har du mottatt en skadet vare ber vi deg om så fort som mulig kontakte oss på kundeservice@littleclimby.com. Ser du tydelig skade på pakken ved utlevering ber vi deg melde fra til Bring/Posten når du mottar sendingen. Ta deretter kontakt med vår kundeservice. Oppgi ordrenummer og legg ved bilde av skaden. Ved godkjent reklamasjon kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering, prisavslag, erstatning eller at kjøpet heves. Feilen må foreligge når du mottar produktet. 

Om forsendelsen skades eller forsvinner under transport fra oss til deg er det vi som er ansvarlige. Ved en eventuell retur til oss er det du som kunde som er ansvarlig for godset. 

Mindre kosmetiske skader på emballasje som har oppstått under transport som ikke forringer produktets kvalitet eller bruksområder, slik som f.eks små bulker eller mindre rifter i emballasje ansees ikke som reklamasjonssak, da dette er noe som må kunne forventes å kunne oppstå under transport.

Ta alltid vare på emballasjen for at reklamasjonen skal kunne håndteres korrekt.

Merk at garantien bortfaller dersom kunden har forårsaket skade på produktet

Vi jobber kontinuerlig for at informasjonen om våre produkter skal være oppdatert og korrekt. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ bilde- og trykkfeil kan forekomme. Om vi skulle ha lagt ut feil bilde eller tekst på en vare, setter vi pris på at du kontakt med oss på kundeservice@littleclimby.com 

ANGRERETT

Ved handel hos oss på littleclimby.com kan forbruker kan gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager etter at tjenesteyter har oppfylt sin opplysningsplikt ihht. angrerettloven og varen er mottatt. Fristen løper ut 12 måneder etter utløpet av den opprinnelige angrefristen dersom opplysninger om angreretten ikke er gitt. Forbruker må gi melding til tjenesteyter dersom angreretten benyttes. Fristen anses overholdt dersom meldingen er sendt innen fristens utløp. Det stilles ikke formkrav til meldingen, men denne bør av bevismessige årsaker være skriftlig.

Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt, plikter tjenesteyter å tilbakeføre alle faktiske kostnader som er belastet forbruker.

Returkostnader må imidlertid forbruker bære, med mindre tjenesteyteren har misligholdt avtalen, eller tjenesteyteren i henhold til avtalen har levert en erstatningsvare, fordi den bestilte vare ikke var tilgjengelig.

Angreretten forutsetter, at varen returneres i samme stand som ved mottakelsen, dvs. i original og uskadet emballasje og i ubrukt stand. Kosmetikk er å anse som hygienevarer, ref. angrettsloven §22 g), og slike varer er ikke egnet for retur dersom forseglingen er brutt etter levering. Varer som ikke er å anse som hygieneartikler, vil Little Climby  kunne kreve kompensasjon for verdiforringelsen dersom forbrukeren bruker eller undersøker varen(e) på en måte som går utover normal og nødvendig undersøkelse.

Tilbakebetaling skjer innen 20 dager etter at varen(e) er mottatt i retur. For informasjon om tilbakebetaling og retur av varer, se punkt  om angrerett

 Ved eventuelle tvister følger Little Climby Forbrukertvistutvalgets avgjørelser. 

Returer sendes til:

Little Climby AS, Fidjeåsen 88, 4639 Kristiansand

Returavgiften er kr 79 og dekkes av kunde.  Avgift for ikke avhentede pakker er 99 kroner. Om du angrer et kjøp i løpet av 14 dager følger du denne anvisningen:

  •  Kontakt vår kundeservice pr epost eller telefon og oppgi navn,   ordrenummer, hvilken vare du ønsker å returnere og årsaken til returen.
  • Når Little Climby har bekreftet returen sender vi en returseddel til deg via epost 
  • Emballere returen godt slik at pakken kommer uskadet frem ordentlig.
  • Returseddelen klistres enkelt på pakken og kan leveres inn på Posten.

Vi anbefaler at pakken sendes med sporing i tilfelle noe skulle skje underveis. Om pakken ikke er sporbar og ikke har ankommet lageret kan vi ikke godkjenne returen

 KONFLIKTLØSNING

Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 40 05 00 eller www.forbrukerradet.no.